hei søtinger!<3 

trenger litt hjelp..  skal konfirmere meg 5.mai og trenger en ny kjole. skal bestille på nett, tror jeg.. så trenger litt hjelp til å bestemme meg... legger ut bilder av de jeg har sett mest på her, så kommentere dere hvem dere syntes er finest :) gjerne spre videre sånn at alle kan si sin egen mening :)

nr 1:

finnes du HER.

nr 2:

finner du HER

nr 3 :

finnner du HER

nr 4 :

finner du HER

nr 5 :

(i en annen farge maybe? )

finner du HER

nr 6:

finner du HER.

-om du finner noen flere fine, legg gjerne til en link i kommentar :)

alle kjolene er fra www.dhgate.com 

-hvem syntes du var finest? :)

-Pernille Sophie <3

 

 

 
jeg er en dårlig blogger.. men det skjer så mye for tiden, og jeg har INGEN blogglyst eller inspirasjon.. så jeg aner ikke hva jeg skal blogge om.. 

-kommentere forslag?...

jeg er i stallen så og si vær dag, kjempe koselig..!<3 

Shani er verdens beste hest!<3 eneste hesten jeg stoler på!<3 selvom hu kan finne på mye rart. hun har kastet av 2-3 av vennene mine, men prøver aldri det på meg. har detti av henne 2 ganger fordi hun ikke liker å hoppe og kan derfor finne på å snu halvveis over hinderet... noe som irriterer meg kraftig!... men hun er allikvel verden tryggestee hest!<3

jeg har noen videoer også.. men orker ikke legge dem inn på youtube og inn på bloggen nå. lever med hodepine 24/7 og har gjort det i kanskje 3 uker nå....

 

 

-pernille sophie <3
da har jeg ryddet litt i skapet mitt, og funnet en del som jeg ikke bruker lenger. skal selge det på en eller annen måte. legger ut bilder og pris her. så sier dere i fra om det er noe av det som dere vil ha.. 

bildene kommer ut i kveld/ i morgen, det er litt av hvert, kjoler, gensere, skjørt osv. skal se om jeg finner noe mer ;) Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011


K a t e g o r i e r


 • » Blogg


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits